Voltooi je interieur met een prachtige hefschuifpui!

Want een hefschuifpui is een prachtige wijziging aan je woning. En een praktische, trouwens. Hiermee kun je kamers in tweeën splitsen, zonder dat dit ruimte inneemt. Privévertrekken kun je op deze manier aan het zicht onttrekken als je gasten hebt. Komen er op een avond meer mensen dan anders? In dat geval open je simpelweg je schuifdeuren en maak je de kamer ‘nog groter’. Schuifdeuren geven je huis hoe dan ook een adembenemend ruimtelijk effect.

Ook zijn ze eenvoudig aan te brengen, omdat je niet de deuropening hoeft aan te passen. Het enige wat er te doen staat is de deur ophangen aan de bijgeleverde rail. In het deurbeslag van Loftdeur zitten namelijk allerlei bevestigingsmaterialen. De hangers bestaan uit wielen die over de rails rijden en een punt waaraan deze aan de deur kunnen worden bevestigd. Zodra dit gebeurd is, kan de deur worden opgehangen. Dankzij een zeer ruim assortiment kun je je deur van jouw gewenste stijl voorzien! Zacht of robuust, nieuw of authentiek, het is allemaal mogelijk.

De systemen

Je hebt hier verschillende systemen voor. De ‘bovenop’ versie laat de metalen latten op de voorkant weg omdat je de hangers op de smalle bovenkant van je schuifdeur monteert. Maar als je ze juist zichtbaar wilt hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Het is maar net wat er het beste past in de ruimte waarin je de deur installeert.