Vliegenhor raam haalt u bij Unilux

Bent u al die vliegen ook zo zat in het huis? Elke dag de insecten vangen die in uw huis gevlogen zijn. Dit is erg vervelend. Gelukkig heeft Unilux de oplossing hiervoor! De vliegenhor raam! De vliegenhor raam zorgt ervoor dat de insecten niet de kans krijgen om binnen te vliegen.

Naast raamhorren bestaan er ook hordeuren. Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren veel meer gebruikt. Alle vliegenhorren voor in het raam zijn gemaakt van recyclebaar aluminium met UV bestendige kunststof onderdelen. Daarnaast is het altijd mogelijk om een vliegenhor raam te laten repareren om zo de levensduur te verlengen. Dit is voor u zeer voordelig. Ook is de horrengaas zo doorzichtig mogelijk gemaakt, zodat uw zicht zo min mogelijk belemmert wordt.

Vliegenhor raam op maat

Ook kunnen de vliegenhorren op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo kan de vliegenhor raam gemonteerd worden op-de-dag (dit is op het kozijn) als in-de-dag (dit is in het kozijn). Het ligt er maar net aan wat voor u de beste oplossing is. Ook maakt het niet uit welke afmetingen het raam heeft aangezien alle horren op maat gemaakt worden. Voor iedereen is er een perfecte vliegenhor raam te vinden!