Vlakkelichtkoepel.nl

Een lichtstraat of daklicht wordt volledig op maat geleverd door vlakkelichtkoepel.nl. De lichtstraten van deze leverancier zijn direct herkenbaar. Het zijn niet de overbekende bolle koepels van kunststof, maar vlakke lichtkoepels. Die zijn uitgevoerd in HR++ glas, zodat er in de winter geen warmte naar buiten kan lekken. Andere kenmerken van de producten van vlakkelichtkoepel.nl zijn dat ze vanaf de buitenzijde van het gebouw nauwelijks zichtbaar zijn en dat ze uitermate fraai afgewerkt worden. Een product van vlakkelichtkoepel.nl wordt in de fabriek helemaal afgemonteerd. Op locatie hoeft de lichtkoepel alleen nog op het dak te worden gemonteerd.

Producten bestellen bij vlakkelichtkoepel.nl

De website van vlakkelichtkoepel.nl is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn duidelijke aanwijzingen te vinden over de maten die je moet hanteren bij het bestellen van een daklicht of lichtstraat. Een calculator helpt je uitrekenen hoeveel geld je voor jouw lichtstraat moet betalen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering – met een opstand of rechtstreeks op het dak – zijn er ook goede montagehandleidingen beschikbaar. Het bedrijf adviseert zelf om altijd een aannemer in te huren voor de montage. Een aannemer beschikt over de apparatuur om de zware lichtstraat op het dak te tillen. Een ander voordeel is dat je eventuele montagefouten dan op die aannemer kunt verhalen.

Luxe uitvoeringen

Bij vlakkelichtkoepel.nl kun je de lichtkoepel laten uitvoeren met een aantal luxe opties. Het is mogelijk om een lichtstraat te bestellen die kan worden geopend. Dat kan naar keuze met de hand of elektrisch. Je kunt ook alvast bedrading in het frame laten inbouwen. Dat is handig als je een lamp onder de lichtstraat wilt hangen. Uiteraard zijn er ook zon- en warmte werende extra’s. Je kunt kiezen voor handbediende of elektrisch bedienbare zonweringen aan de binnen- en buitenzijde. Als je de zonnewarmte altijd buiten wilt houden is zonwerend glas een optie.