Verhuizing uitgesteld dankzij traplift huren

Moet je vanwege lichamelijke beperkingen naar een verzorgingstehuis? Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen, want de omstandigheden daar zijn niet altijd feest. Natuurlijk zijn er genoeg verzorgingstehuizen waar het wel fijn is, maar soms is er ook wel eens slechte zorg, een niet altijd goede hygiëne en laat de veiligheid te wensen over. Om nog maar niet te spreken van eenzaamheid of depressie, als mensen opeens hun oude vertrouwde omgeving moeten verlaten. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. Er zijn daarvoor gelukkig diverse aanpassingen mogelijk in huis, waardoor jij, indien je een beperking hebt, zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Denk daarbij eens aan de traplift, die eenvoudig aan de bestaande trap bevestigt kan worden. Je kunt hiervoor een winkel met trapliften raadplegen of je online alvast eens oriënteren. 

Een traplift huren kan al vanaf 70 euro per maand

Wanneer je een traplift huren gaat kan dit al vanaf 70 euro per maand. Dus voor dit kleine bedrag heb je al zo'n handig instrument in huis. Wil je hem niet huren maar een tweedehands model aanschaffen? Dan kun je in veel gevallen subsidie krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een traplift via de Wmo, Wlz of het Pgb! Al vele mensen zijn erg enthousiast over dit hulpmiddel dat uitgevonden is aan het begin van de twintigste eeuw. De traplift wordt opgeladen middels een accu via het lichtnet. Dus ook als de stroom uitvalt, kun je hem gewoon blijven gebruiken. Er zit tevens een handige veiligheidsriem op. Je zult merken dat de bediening eenvoudig gaat en dat het apparaat je enorm ontzorgt. Wanneer je een traplift huren gaat kun je bijvoorbeeld gaan voor een exemplaar die je op een trap met één of meerdere bochten kunt plaatsen. Zelfs voor spiltrappen of buitenvarianten zijn er voldoende mogelijkheden.

Traplift Wmo of Wlz zorgt voor een veilig gevoel

Dus of je nu gaat voor een traplift via de Wmo, Wlz of Pgb, als je geluk hebt ben je er zelf niet veel kosten aan kwijt. Het zal je hoe dan ook een veilig gevoel geven, veel gebruikers gingen je al voor met positieve verhalen! Valgevaar is er niet meer en ook je familie zal met een gerust hart kunnen slapen omdat zij weten dat je veilig naar boven en beneden kunt. En wist je dat je, wanneer je er een uitgezocht hebt, deze vaak al binnen 48 uur kunt laten plaatsen? Veelal krijg je nog jaren garantie ook. Stel dus de verhuizing voorlopig nog even uit en kies vandaag nog voor zo'n handig hulpmiddel voor in jouw woning via de Wmo, Wlz of Pgb! Van een traplift huren zul je zeker geen spijt krijgen.