Tijd voor een Grasslin tijdklok

Gemakkelijk

Ik deed eerst altijd mijn ventilatoren aan als ik thuis kwam na mijn lange werkdag. Zo had ik altijd een beetje een vast schema, maar soms moet ik overwerken dus gingen de ventilatoren pas later aan. Dat is niet echt ideaal als er een hittegolf is. Dus deel van mijn planten waren er zeker slecht aan toe. Daarom heb ik geïnvesteerd in een grasslin tijdklok. Het ideale middel, zodat de planten het niet snik heet hebben als ik moet overwerken. De tijdklok heeft een stopcontact en daar kan de ventilator op worden aangesloten. Er is een vast tijdschema in te stellen en is ook makkelijk aan te passen als het weer kouder wordt, want als het kouder wordt hoeft een ventilator niet volle toeren aan te staan. Dat scheelt ook op de energie rekening.

Het kan nog beter

Bij De Hobbykweker zijn verschillende modellen grasslin tijdklokken te verkrijgen. Het verschil zit hem voornamelijk in een digitale klok en een analoge timer. De klokken zijn beide super scherp geprijsd en raad ik daarom zeker aan met deze mooie prijzen