Stroomleverancier overstappen is niet moeilijk

logoGoedemiddag en welkom. Het artikel van vandaag gaat over energie. Met name over feit dat je teveel kunt betalen voor je gas en stroom verbruik. Ik zelf had hier laatst last van. Voor mijn gevoel was ik steeds elke maand teveel kwijt aan mijn energierekening. Voor diegene die dat gevoel ook hebben, moet vooral verder lezen. Ik had het er laatst met een vriend over en die vertelde mij dat ik eens naar 123stroomengas.nl moest gaan. Ik vraag nu ook gelijk aan jullie om dit te doen. Hier kun je namelijk gas en stroom kosten en gebruik met elkaar vergelijken. Het is een handige vergelijkingssite die je gratis kunt gebruiken. Op deze wijze heb ik dus alle aanbieders langs elkaar gelegd en onderzocht welke voor mij nou het goedkoopst was. Ik kwam er achter dat ik bij mijn vorige aanbieder per maand steeds 40 euro teveel had betaald. Natuurlijk ben ik inmiddels naar een andere provider gegaan, hier ben ik nog tot op het heden zeer tevreden mee. Dus willen jullie ook van stroomleverancier overstappen, dit is wat je moet doen.

Payoff-50

Ook jij kunt het eenvoudig regelen

wiezijnwijAls eerst moet je naar de site 123stroomengas.nl gaan. Je zult dan direct zien dat alles zich vanzelf wijst. Maar voor degene die niet zo handig zijn zal ik het uitgebreid uitleggen. Wanneer je dus op de site bent moet je naar tarieven gaan. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw postcode in te voeren, dit moet je dan ook doen. Het is zo dat niet andere aanbieder een landelijk dekking heeft. Zo kun je dus zijn welke aanbieders er wel zijn in jou regio. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht te zien met verschillende stroom aanbieders. Vervolgens kun je filteren op wat jij belangrijk vind in zo’n pakket. Tenslotte krijg je dan één of meerdere resultaten en dan moet je kiezen welke het best bij jou past. Zoals je leest is het allemaal heel eenvoudig en kun je stroomleverancier overstappen ook zelf regelen.