Prachtig huis laten bouwen in mijn favoriete woonomgeving

Ik heb door Blauhuis een mooi huis laten bouwen aan de rand van een natuurgebied in Friesland en daar ben ik ontzettend blij mee! Ik wilde al heel lang in of rond een natuurgebied wonen en toen de kans zich voordeed, aarzelde ik niet en besloot ik om er vol voor te gaan.

Alles naar mijn smaak gebouwd

Wat ik zo fijn vind aan het concept van je eigen huis laten bouwen, is dat je hem ook echt helemaal naar eigen smaak kan ontwerpen. Als kind schetste ik al tekeningen van huizen waarin ik zou willen wonen, dus je kunt je wel voorstellen hoe leuk ik het nu vond om dit als volwassene in het echt mee te maken. Samen met een architect heb ik om de tafel gezeten om te bespreken wat ik precies wilde. De architect luisterde echt naar me en samen hebben we mijn huis ontworpen. Ik heb voor een open en modern ontwerp gekozen, want ik houd ervan als er veel natuurlijk licht in huis is. Mijn droomhuis heeft grote ramen van de grond tot aan het plafond, dus ik was erg blij dat dit ook mogelijk was bij het bouwen van het huis. Ik kan echt iedereen aanraden om ook via Blauhuis een eigen huis te ontwerpen en te laten bouwen!