Oplevering huurwoning

Afgelopen week heb ik mijn huurwoning opgeleverd. Voor de oplevering van mijn huurwoning heb ik de hulp ingeschakeld van een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Doormiddel van een vrijblijvende afspraak heb ik samen met een van de werknemers gekeken naar wat er allemaal aan de huurwoning moest gebeuren. Samen hebben we gekeken naar een passende en goedkope oplossing voor deze klusjes.
logo (1)
Het bedrijf dat ik heb ingezet keek goed naar de eisen die de huurorganisatie gaf voor de oplevering van de huurwoning. De klusjes werden zorgvuldig gedaan en als de medewerkers ergens tegen aan liep, werd dit gelijk met mij besproken om misverstanden te voorkomen. Het bedrijf heeft erg veel verschillende klusjes in huis verricht, van een muurtje slopen tot aan het leggen van een nieuw stuk tapijt.

Ook in de tuin moest het een en ander gebeuren, alle tegels lagen los en staken uit. Het was gevaarlijk om over de tegels te lopen omdat de kans bestond dat je tegen een rand aan zou stoten en zou vallen. Het bedrijf heeft alle tegels er uit gehaald, het zand dat er onder lag weer goed verspreid en vervolgens alle tegels weer netjes terug geplaatst. De tegels zitten er nu weer netjes in.
Daarnaast is ook het een en ander aan wilde planten verwijderd, de tuin is weer helemaal strak en klaar voor de oplevering van mijn huurwoning.

Alle klusjes zowel binnen als buiten zijn met veel zorgvuldigheid aangepakt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat dat het bedrijf aan mij heeft geleverd. Ga zo door!