Ook nieuwe planten kopen? Bekijk meteen www.mypalmshop.nl!

bekijk www.mypalmshop.nl

bekijk www.mypalmshop.nlBekijk www.mypalmshop.nl meteen als je graag nieuwe planten wilt voor bij jou thuis. Dit kan zowel binnen of buiten zijn, ze verkopen namelijk beide. Het aanbod is gigantisch, bijna alle soorten die je je kunt voorstellen is te koop. Het grootste voordeel van online kopen is dat jouw aankoop thuis bezorgd wordt en ook nog eens door heel Europa. Ook ideaal dus als je een huis hebt wat niet in Nederland staat. De bezorging kost erg weinig, maar is wel heel erg snel. 

Wat zoek jij?

Als je wilt weten of jouw droomplant verkocht wordt, dan moet je www.mypalmshop.nl bekijken. Naast varens, cactussen en palmen verkopen ze ook meer exclusieve dingen zoals bijvoorbeeld een spiraalvormige levensboom of eetbare planten. Bij alles wat ze verkopen geven ze een beschrijving hoe je ze moet onderhouden, zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw aankoop. Verder verkopen ze ook allemaal verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld bijvoeding, worteldoek en bodemtesters. bekijk www.mypalmshop.nlZelf was ik op zoek naar een mooie grote cactus. Deze zijn vaak moeilijk te vinden in tuincentra, maar gelukkig kwam ik hem hier tegen en heb ik hem gelijk besteld.

Snel in huis

Ik keek erg erg naar uit om mijn nieuwe aankoop in huis te hebben. Gelukkig was hij er erg snel, ik heb maar 2 werkdagen hoeven te wachten. De betaling ging makkelijk via PayPal, maar je kunt ook betalen met iDeal. Bezorgingen boven de 30 kilo duurt wel iets langer, maar dit zal ook niet om weken gaan. Wil je dus ook een nieuwe plant voor binnen of buiten, neem dan snel een kijkje op de webshop!