Onderdelen van rookkanalen vervangen

logo-bouw-handel

kap-rookkanaalDe rookkanalen in mijn huis waren zeker aan vervanging toe. Op het moment dat de woonkamer blauw stond van de rook was ik genoodzaakt om de onderdelen te vervangen. Omdat ik geen verstand heb van rookkanalen heb ik een specialist een kijkje laten nemen. Deze specialist heeft mij een verteld welke onderdelen vervangen moesten worden en welke onderdelen bijna aan vervanging toe waren. De specialist heeft mij ook een website gegeven waar ik deze onderdelen voor een goede prijs kon bestellen.

Online onderdelen besteld

isoduct_rookkanalen_-_3Via het internet heb ik de onderdelen heel erg makkelijk besteld. Deze onderdelen heb ik via de website van Bouw-handel besteld. Door goed te zoeken had ik deze website gevonden. Wat ik heel erg fijn vond was dat ik precies kon zien welke onderdelen ik nodig had en hoeveel dit in totaal zou gaan kosten.

Omdat ik niet precies wist of ik het goed deed heb ik de klantenservice gebeld. Aan de hand van het lijstje dat ik had hebben zij mij heel erg goed geholpen en geadviseerd. De totaalprijs viel heel erg mee, omdat ik had verwacht dat deze hoger zou zijn. Volgens de specialist moest ik de onderdelen van Isoduct bestellen en daarom dacht ik dat deze veel duurder zouden zijn.

De onderdelen zijn allemaal mooi op tijd binnengekomen en deze zijn geplaatst door de specialist. Gelukkig is dit allemaal heel erg snel gegaan, omdat het nu al weer een stuk kouder buiten is. Mijn complimenten gaan ook uit naar de goede klantenservice van Bouw-handel!