Nobel sauna in onze schuur laten plaatsen

Nobel sauna

Nobel saunaNobel sauna is een hele goede investering als jij ervan houdt om hier gebruik van te maken. Zelf ging ik hiervoor regelmatig naar de spa, maar dat is vanaf mijn huis toch een flink eind rijden. Daarom wilde ik uit gaan zoeken of er ook iets mogelijk was voor bij mij thuis. In eerste instantie was mijn vriend hier niet zo over te spreken. Hij gebruikt onze schuur namelijk graag voor avondjes met zijn vrienden en wilde deze ruimte dan ook liever niet opgeven. Gelukkig heb ik hem er uiteindelijk van kunnen overtuigen om gewoon eens naar de mogelijkheden te kijken.

Een hele ruime Nobel sauna

Nobel sauna

Voor onze Nobel sauna hebben wij online een kijkje genomen bij Bodyfit. Hierover hadden wij al veel goede verhalen gehoord van een goede vriendin. Zij had door hen haar zwembad laten bouwen en was heel erg tevreden over hun diensten. Daarnaast hadden zij voor haar een ontwerp gemaakt was precies naar haar smaak was. Hierdoor had ik direct al veel vertrouwen in hun producten en inzicht. Toen wij met hen in contact kwamen, luisterden zij erg goed naar onze eisen en wensen. Uiteindelijk was de eerste tekening al direct goed en hebben wij toen direct akkoord voor plaatsing gegeven.

Een erg snelle installatie

Het installeren van de Nobel sauna ging een stuk sneller dan verwacht. Dit kwam voornamelijk doordat wij al op de juiste punten water en elektra aansluitingen hadden zitten. Dat scheelde veel gedoe en daardoor ook tijd. Toen hij klaar was, moesten wij nog wachten tot alle kit gehard was. Ik kon bijna niet wachten om hem te gebruiken, dus was ook erg blij dat dit de volgende dag al mocht. Mocht jij ook benieuwd zijn naar het assortiment van deze webshop, dan raad ik je aan om hier zeker eens te kijken!