Nieuw beton

Bij beton dan denken de meeste mensen vooral aan grijs en grof materiaal. Beton dient als fundering voor gebouwen, een fabriek of kantoorpand of om gaten in een vloer of wand te dichten. Maar toch is dat allang niet helemaal waar. Door vernieuwende woontrends heeft ook beton een nieuwe functie gekregen. In dit artikel zullen we kort aantonen dat beton eigenlijk helemaal niet saai en grof is, maar juist heel chique en stoer kan zijn.

Beton cire

Als we in dit artikel spreken over beton dan bedoelen we beton cire. Beton cire is een stucwerk beton gemaakt op basis van beton. Het product is erg populair omdat het een zeer sterk, duurzaam en cool product is. Ideaal voor in elk huis. Omdat het hier gaat om een stucwerk beton, heeft het beton cire en metal stuc een erg glad, bijna glimmend, oppervlak. Helemaal niet grof dus. Daarnaast kun je ook kiezen uit veel verschillenden kleuren van zwarte tinten tot aan groene tinten, alles is mogelijk. Beton cire kleuren voor badkamers bijvoorbeeld zorgen voor een gave en mooie badkamer. Het stigma dat beton een saai product zou zijn klopt dus allang niet meer.

Veel keuze

Oke, dus beton is niet lelijk. Maar waarom zou ik het dan alsnog willen gebruiken? Nou, beton cire is voor veel dingen gebruiken en heeft kwaliteiten die het ook een goede keuze maken. Het product wordt het meest gebruikt voor vloeren. Beton cire is perfect voor een chique industriële look, omdat het er erg gaaf uitziet. Beton cire kan ook gebruikt worden voor wanden. Een groot voordeel is dat beton cire erg sterk en ook hygiënisch is omdat het materiaal voegen vrij gelegd kan worden. Mooi en praktisch dus. Om deze reden wordt beton cire ook veel gebruikt voor badkamers. Beton cire kleuren voor badkamers maken uw badkamer wanden erg gaaf en bijzonder. Hier zorgt het beton voor een stoere look, die toch ook niet te veel in het oog springt.