Massieve houten garagedeuren voor een robuust karakter

11Een van de dingen die echt mijn interesse heeft is het massieve, robuuste karakter van meubels. Voor mij geen tierlantijntjes, al is mijn vriendin daar wel van en moeten we daar echt een compromis in vinden, is het een eeuwig durende strijd. Gelukkig zijn er terreinen waar ik het voor het zeggen heb en een daarvan betreft het exterieur. Feitelijk gezien heb ik bijna alles aan het exterieur van ons huis gedaan en kreeg ik op de meeste fronten ook volledige autoriteit te beslissen hoe het eruit kwam te zien.

10

Robuuste en massieve deuren bepalen het karakter van deze woning

Belangrijk voor ons exterieur zijn bijvoorbeeld de houten garagedeuren die we hebben laten installeren door een firma die hierin de onbetwiste specialist is, te weten Different Doors. Deze firma heeft een jarenlange expertise in het vak en zodoende kan ze als beste van Nederland en buurlanden de gewenste deuren voor particulieren en bedrijven produceren – met in ogenschouw genomen de verschillende functies en die dit soort deuren kan hebben en de verschillende materialen waaruit het kan bestaan.

59

Ik omschreef mijn voorliefde voor robuuste materialen al, dus het mag de lezer niet verbazen dat mijn keuze viel op deze houten garagedeuren, die massief als wat ogen én zijn. Een slimme inbreker die hierdoor z’n weg weet te vinden naar mijn woning! Het bepaalt het karakter van onze woning echt en dat vind ik er zo bijzonder aan. Dit bedrijf is dus écht een aanrader voor het laten fabriceren van dit soort houten deuren, in opdracht of naar eigen ontwerp. Bezoek de website zeker eens bij interesse, daarop vind je nog veel meer achtergrondinformatie.