Maak jij gebruik van loodgieter Wassenaar?

Ik ben al een lange tijd op zoek naar een loodgieter Wassenaar. Waarom? Een loodgieter die in  de buurt van Wassenaar werkzaam is werkt dichtbij mijn woning en daar kan ik van profiteren. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die van te voren berekend wordt, hier heb ik namelijk geen last van!logolommersklkl

Ik wilde mijn toilet zowel boven als beneden geheel gerenoveerd hebben en dit kan ikzelf niet voor mekaar krijgen. Een goede loodgieter die mijn kon helpen wist natuurlijk van wanten! Ik ben op het internet gaan zoeken naar een loodgieter en kwam al snel terecht op de website van loodgieter Wassenaar. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat goede zaken gemaakt moeten worden en dat zie je!toilet-225x300

Goede service

Ik heb gelukkig niet lang hoeven te twijfelen om hun in te huren. Vanwege het feit dat hun geen extra kosten berekenen wist ik meteen dat dit voor mij perfect was! Ik heb hun eerst langs laten komen om alles te tonen in wat er gerenoveerd moet worden, daarna het factuur laten opmaken en mij de keus gegeven of dat ik hiermee akkoord ga. Je raadt het waarschijnlijk al wel, het factuur is goedgekeurd en hun zijn al klaar met het eerste toilet! vloerverwarming2-300x225