Linoleum vloeren Haarlem

Linoleum vloeren Haarlem

Linoleum: duurzaam en veelzijdig voor elke vloer

Linoleum is een veelzijdige, duurzame en betaalbare vloerbedekking die al meer dan een in menig huis wordt gelegd. Linoleum is het perfecte materiaal voor de perfecte vloer in onder andere kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen en andere ruimtes die een lange levensduur en om eenvoudig onderhoud vragen. Lees hier daarom ons blog over de aantrekkelijke voordelen van linoleum vloeren.

De voordelen van een linoleum vloer

linoleum vloeren in Haarlem zijn gewoon duurzaam. PUNT! Het materiaal is namelijk bestand tegen slijtage en ziet er zelfs na vele gebruik nog als nieuw uit. Een linoleum vloer is bestand tegen vlekken waardoor hij langer schoon blijft dan menig andere vloer. Bovendien heeft linoleum een antisliplaag waardoor het een veilige ondergrond is voor uiteenlopende bezigheden en activiteiten.

Weinig onderhoud

Een linoleum vloer is eenvoudig te reinigen. De vloer vereist geen speciale schoonmaakmiddelen en het kan gewoon met een stofzuiger of met een vochtige doek worden schoongemaakt. Omdat linoleum zo eenvoudig te reinigen is, helpt het om bij een commerciële vloer de schoonmaakkosten te verminderen.

Voordelig in prijs

Ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van een linoleum vloer is een groot voordeel. Linoleum is goedkoper dan bijvoorbeeld tapijt, hout of tegels. Bovendien is er geen speciale installatie voor nodig. Een linoleum vloer kan gewoon bovenop een bestaande vloer worden gelegd.

Milieuvriendelijke vloer

Verder is een linoleum vloer milieuvriendelijk. De vloer is gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, hars, houtpoeder en kalksteen, en is vrij van schadelijke chemicaliën. Ook bevat linoleum geen giftige stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Veelzijdige vloer

Een veelzijdige linoleum vloer is verkrijgbaar in een diverse kleuren, stijlen en texturen, waaronder glanzende, matte, gespikkelde en geruite patronen. Met zoveel opties is er zeker een linoleum vloer in Haarlem die bij uw interieur past. Dus als u op zoek bent naar een vloer die lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is, dan is een linoleum vloer een uitstekende keuze. Meer blogs lezen over vloeren? Dat kan hier.