Lightexpert: voor alle verlichting in huis

Een van de belangrijkste punten in de inrichting van je woning is de verlichting. Welke lampen wil je, waar moeten ze komen te staan of hangen en welke sfeer moeten ze uitstralen? Met mooie verlichting die past bij je inrichting kun je een hele mooie sfeervolle ruimte creëren in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of de keuken: verlichting is van groot belang. Met Lightexpert ben je verzekerd van de beste verlichting voor binnen en buiten je huis. Hier kun je LED verlichting vinden dat niet alleen geldbesparend is, maar ook sfeervol en milieuvriendelijk.

Je hebt de keuze uit heel veel verschillende soorten LED lampen: door bijzondere vormen en unieke afwerkingen kun je met een lamp heel veel sfeer in huis creëren. Zo kiezen steeds meer mensen voor een rij met lampen in verschillende vormen; bijvoorbeeld boven de eettafel of de salontafel. Bij Lightexpert kun je een mooie mix samenstellen van bijzondere lampen. Daarnaast kun je ook voor allerlei afwerkingen kiezen zoals titanium, zilver en goud. 

Lampen met een lange levensduur bij Lightexpert

Het grote voordeel van Lightexpert is dat je verzekerd bent van goede lampen die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn. LED lampen hebben met 100.000 branduren een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld halogeenlampen (35.000 branduren). Bij een dagelijks gebruik van 8 uur kunnen de LED lampen tot wel 35 jaar meegaan. Dat is een enorm voordeel en daar kun je dus heel lang van profiteren. Daarnaast is ook de snelle levering mooi meegenomen en kun je, wanneer je voor 22.00 uur bestelt, je lampen de volgende dag al in huis hebben.