Leolux design meubels

Leolux collectie

Helemaal verliefd op het merk Leolux. Helemaal nu je de mogelijkheid hebt om zelf een bank, of stoel te ontwerpen. Met de hulp van de creator kan je zelf aan de slag gaan. Zo is het hiermee mogelijk om zelf een bank uit te zoeken. Bijvoorbeeld een hoekbank. Door verder te klikken kan je hier zelf de stof voor uitzoeken. Erg lek en op deze manier kan je zelf bepalen welke kleur, of welke stof jij deze bank laat bekleden. Omdat deze meubels in eigen land worden gemaakt, kunnen deze geheel naar eigen wens ontworpen worden. Heel handig voor mensen met lange benen, hiervoor kan de zitting wat breder worden. Opties genoeg!

Leolus design meubelen

Een geweldig mooie Leolux bank gekocht

Doordat je geheel naar eigen wens hier bij Kok Wooncenter een meubelstuk kan laten maken, heb je altijd een uniek exemplaar in huis. Alleen al van dit merk zijn de mogelijkheden enorm en kan je zelf ervoor kiezen om voor een leren bank te gaan, of toch maar een stoffen model. Zelfs de houtsoorten en de lakken kan je bepalen. Hiermee maak je moeiteloos de mooiste combinaties.

Wooncentrum

Bij Kok Wooncenter is er een geweldige keuze aan diverse meubelen te vinden. Banken, stoelen, hoekbanken en zo kan ik nog wel even door gaan. Op alfabetische volgorde zijn de merken te vinden. Erg makkelijk wanneer je naar een specifiek merk aan het zoeken bent.