Kunst voor buiten

kunstplanten

Voor veel mensen is de tuin een verlengde van de huiskamer geworden, genieten van de zon en de rust die er heerst. Het terras is voorzien van een loungeset en comfortabele stoelen waarin je kunt zitten. Met enkele mooie kunstplanten voor buiten, of plantenbakken maak je het terras op een stijlvolle manier helemaal af. Voordeel is ook dat je er geen onderhoud aan hoeft te plegen, je zet de planten neer en klaar. Maak de keuze die jij wilt, Maxifleur heeft prachtige buxusbollen voor je terras. Natuurlijk met een bijpassende pot die ook verkrijgbaar is in de webshop.

kunstplanten

Altijd het goede klimaat

In Nederland kunnen we helaas niet alle planten en bomen houden door het relatief koude klimaat. Palmbomen bijvoorbeeld zijn er moeilijk te houden in ons klimaat, wil je van je terras een tropische zitplaats maken dan kun je dit doen met kunstpalmen of tropische kunstplanten. Jaar in jaar uit geniet je van de tropische sfeer zonder dat je bang hoeft te zijn dat de planten of bomen doodgaan. De planten en bomen zijn niet van echt te onderscheiden en kunnen eenvoudig langere tijd in de zon staan.

Een goede eerste indruk als bedrijf

kunstplanten

Wanneer je als bedrijf iemand het gevoel geeft dat hij of zij welkom is dan heb je al een goede eerste indruk. Mooie kunstplanten voor buiten bij de entree geven je direct al een goed en welkom gevoel, voordeel is dat de planten nooit bruine bladeren vertonen of last hebben van uitval van bladeren. Het gehele jaar door geef je klanten en medewerkers een goed en welkom gevoel.