Kennen jullie deze buitenschilder Leiden al?

zj schilderwerk

zj schilderwerkOmdat de zomer weer bijna aanbreekt wil ik de buitenkant van mijn huis weer eens opknappen. Ik moet zeggen dat de buitenzijde nodig toe is aan vervanging, althans een nieuwe verflaag. Dit moet eens in  de zoveel jaar dan ook gebeuren om rotting van het hout te voorkomen. Vandaar dat ik bij verschillende bedrijven een offerte hebt opgevraagd. Dit natuurlijk om te kijken welke het goedkoopst is. Dit geeft overigens niet altijd de garantie dat je dan een goed schildersbedrijf inhuurt. Vandaar dat ik ook in mijn eigen netwerk heb rondgevraagd om te kijken of zij nog een aanrader weten voor mij.

Buitenschilder LeidenZo attendeerde een vriend mij op de volgende site, zj-schilderwerken.nl. Zelf had ik deze naam nog niet voorbij zien komen. Die vriend vertelde dat hij vorig jaar gebruik had gemaakt van hun diensten. Omdat dit hem zo goed bevallen was, kun hij met een gerust deze firma aan mij aanraden. Vandaar dat ik naar hun website van deze buitenschilder Lieden ben gegaan en hier dus ook een offerte heb opgevraagd.

Zowel de prijs en dienstverlening is zeer goed

Na het zien van de prijs, nam ik telefonisch contact met hun op om een afspraak in te plannen. Zo konden zij al op korte termijn langskomen. Natuurlijk had ik van te voren afgesproken welke kleur ik wilde, dit was overigens geen probleem.

schilderen

Zodoende kwam de de schilder van de firma buitenschilder Leiden langs met een volle autowagen aan materiaal. Na het zien van het eindresultaat moet ik zeggen dat ik her erg tevreden over ben. Alles is zeer keurig afgewerkt en mijn huis is in ieder geval klaar voor de zomer.