Je woning beveiligt met rolluiken

Somfy buismotoren

Ben je in het bezit van een benedenwoning, dan wil je natuurlijk met een veilig gevoel naar bed gaan, of naar bijvoorbeeld een verjaardag toe. Met elektrische rolluiken kun je eenvoudig de rolluiken, eventueel met een afstandsbediening naar beneden en weer naar boven doen. Op deze manier hoef je niet met de hand de luiken dicht te doen, Somfy buismotoren zijn verkrijgbaar in een stille uitvoering zodat je ongemerkt dag en nacht je rolluiken kunt bedienen.

Ook geschikt voor de zonwering

Naast rolluiken is het ook mogelijk om de zonwering te bedienen met Somfy buismotoren, op een eenvoudige en veilige manier kun je in een handomdraai je zonnescherm naar beneden of boven doen. Omdat de buismotor is voorzien van sensoren zal deze direct stoppen als er iets in lijn is van het scherm, is de baan weer vrij zal de motor weer verder gaan met het scherm omhoog of omlaag te bedienen. De kans dat de motor of je scherm defect raakt is nihil.

Somfy buismotoren

Andere toepassingen

Combineer je Somfy buismotoren met een homecontrol systeem, dan ben je voorzien van alle gemakken die er op dat gebied te bieden zijn. Denk hierbij aan het bedienen van de verwarming, dakramen open en dicht doen, de bediening wordt op één plaats gecentraliseerd. Met het systeem ben je klaar voor de toekomst om alle functies te laten bedienen door het control systeem. Heb je vragen over dit unieke systeem, neem dan contact op met de medewerkers via de website sunstyle-zonwering.nl.