Houten overkappingen

Houten overkappingen

Houten overkappingen zijn er in diverse modellen en maten te vinden. Via Tuinbeurs Nederland kan je al een idee krijgen wat hier precies mee bedoeld wordt. Er staan op deze site diverse modellen die je kan bestellen. Voordeel aan deze modellen is dat je deze in diverse maten kan bestellen of laten maken. Je kan ze los zetten of tegen een huis aan zetten. Onze voorkeur ging ervan uit om deze achter in de tuin te zetten. Hiermee hadden wij een leuk uitzicht en kon dit meteen als afscheiding functioneren.

Online houten overkappingen besteld

Omdat wij ons zonnescherm aan huis wilde vervangen voor een houten afdak, zijn wij op de website van de Tuinbeurs Nederland terecht gekomen. Gelukkig is mijn man erg handig dus was het alleen een kwestie van de juiste maten doorgeven en bestellen. Diverse mooie modellen zagen wij in deze webshop. Verschillende kleuren en afwerkingen. Omdat wij een vrij grote tuin hebben, wilden wij meteen twee modellen bestellen. Een model voor achterin de tuin en de andere tegen onze woning aan.

De bestelling hadden wij zo voor elkaar en ook de levering liet niet lang op zich wachten. Nu kon mijn man deze gaan opbouwen. Dit ging erg makkelijk, mede door de goede beschrijving die erbij zit en de materialen die al voorbewerkt waren. Het resultaat is dan ook prachtig. Bij deze winkel komen wij zeker nog een keer terug.