Het beste van het beste: tuintafel hout

Tuintafels heb je in allerlei soorten en maten, zo heb je bijvoorbeeld in de meeste vakantiehuisjes een plastieken tafel waar je geluk hebt als deze niet omvalt met een harde windvlaag. Zelf wil je natuurlijk niet zo’n lelijke witte tuintafel hebben die er wankeler uitziet dan de Jenga toren op de spelletjesavond. Je wilt natuurlijk voor jouw eigen tuin, het beste van het beste, het mooiste van het mooiste. Denk bijvoorbeeld aan een tuintafel hout. Als je hiernaar op zoek bent ben je bij Tuinwaardig aan het goede adres.

tuintafel hout

Waarom je een stevige mooie tuintafel wilt

Als je nog niet helemaal overtuigd bent om een goede tuintafel te kopen in plaats van een goedkope en simpele tuintafel, zal ik even een paar voorbeelden geven waarom je wel een stevige tafel wilt:

  •  Handiger op feestjes: Als je een keer een feestje geeft in de zomer, waar drank geschonken wordt, kan je een probleem krijgen met een zwakke tuintafel. Gasten kunnen per ongeluk vallen op je goedkope tafeltje en er doorheen breken, dit wil je natuurlijk niet.
  • Verkleuring: Als je een goedkope witte plastieken tafel hebt, kan deze heel makkelijk verkleuren door onder andere de zon of andere weersomstandigheden. Dit heb je met een tuintafel hout niet.
  • Onderhoudt: Het onderhoudt van een houten tuintafel doe gemakkelijk en snel, terwijl als je bepaalde vlekken uit een lekker goedkoop tafeltje probeert te halen dit soms niet lukt.
  • Uiterlijk: Het is over het algemeen ook een veel (langere) mooiere tafel als je er een beetje geld en moeite in stopt.
tuintafel hout