Heerlijk slapen, ook met fysieke klachten.

Wanneer uw fysieke klachten ervaart komt u vaak problemen tegen tijdens uw dagelijkse activiteiten. Kost het opstaan uit bed u veel moeite? Dan kan een Hoog Laag Bed voor u een uitkomst zijn. U hoeft zich minder in te spannen wanneer u vanuit een zittende houding omhoog komt vanuit uw bed. U kunt het Hoog Laag Bed namelijk wat hoger zetten zodat het opstaan gemakkelijker gaat. Ook kunt u kiezen voor de sta op functie. Een sta op functie in het Hoog Laag Bed zorgt ervoor dat het matras zijdelings kan draaien en de hoofd en voetsteun, die elektrisch te verstellen zijn omhoog gaan zodat u automatisch in een zittende positie komt. Het matras draait zich dan zijdelings bij en zo kunt u zelfstandig uit bed komen.

Hoog Laag Bedden die voldoen aan de Arbo richtlijnen

Een hoog laag bed is vaak ook essentieel wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld thuiszorg. Zorgmedewerkers moeten hun zorg kunnen leveren vanuit een ergonomische houding. Bij een normaal bed moet een zorgverlener vaak te diep bukken om u goed te kunnen helpen. Een Hoog Laag Bed kunt u instellen op de ideale werkhoogte voor uw zorgverlener. Dit is ook verplicht volgens de Arbo richtlijnen. Voor u zal dat ook een prettigere ervaring zijn omdat u zo op gelijke hoogte bent en makkelijker een gesprek kunt aangaan.

Tijdloze en luxueuze uitstraling

Hoog Laag Bedden zijn te verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen. Het is niet zo dat een Hoog Laag Bed er uit ziet als een ziekenhuisbed. Hoog Laag Bedden zijn als boxspring te verkrijgen en hebben zo een hele luxueuze uitstraling. Kies uit verschillende stijlen en mogelijkheden.

Hoog Laag Bedden zijn voorzien van een verstelbare hoofd en voetverstelling. Dit is natuurlijk erg handig wanneer u meer tijd in bed doorbrengt en graag wat rechterop wilt zitten.

Een goede nachtrust en gegarandeerde veiligheid.

Een belangrijk onderdeel van het Hoog Laag Bed is de elektriciteitsvoorziening. Het verstellen van het bed gaat door middel van stroom maar wat als de elektriciteit tijdelijk uitvalt? Veel bedden beschikken dan over een soort noodsysteem dat werkt op batterij waardoor het bed omlaag gezet kan worden, zelfs als er een stroomstoring is.

Voor Hoog Laag Bedden zijn ook nog wat extra opties te bestellen bijvoorbeeld een zijhek voor uw veiligheid of een papagaai om gemakkelijker rechtop te komen. U kunt ook speciale tafels krijgen die u aan uw bed schuift zodat u gemakkelijk vanuit uw bed kunt eten.

Ook voor uw bestaande bed ombouw.

Hoog Laag Bedden zijn ook verkrijgbaar als zogenaamd bed in bed systeem. dat wil zeggen dat u wanneer u bijvoorbeeld een goed ledikant hebt, het Hoog Laag Bed systeem kunt inzetten in uw bestaande bed ombouw.

Laat u informeren en inspireren door een specialist op het gebied van Hoog Laag Bedden. De mogelijkheden zijn eindeloos.