Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming

Heeft u ongedierte in u omgeving en wilt u ze bestrijden? Dan is Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming de oplossing. Zij nemen graag uw dierenplaag probleem aan. Freek van Gestel is gespecialiseerd in vliegende insecten, kruipende insecten, knaagdieren houtverduurzaming en overige verschijnselen. Dit doen ze voor horeca ondernemingen. Midden en kleine bedrijven, agrarische ondernemingen, particulieren rondom huis en de voedingsmiddelen industrie. Freek van Gestel levert een professionele dienst. Ook wordt de dienst vrij snel geleverd. Al met al is het de juiste optie voor u.

Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming hebben mijn muizen weggejaagd

Toen de kelder van onze horeca onderneming vol leek te zitten met muizen hebben wij snel Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming ingeschakeld. Zij zijn zeer professioneel met ons probleem om gegaan en hebben ons dan ook verlost van ons muizen probleem. De levering van de dienst was erg snel, en zeker naar verwachting. Volgens de experts worden de plaagdieren aangetrokken door eet- en drinkwaren. Eerst analyseerde ze naar de levenswijze en welke schade er aangericht zou kunnen worden door de muizen, muizen nemen namelijk ziektes mee.

Wilt u nou contact opnemen met Freek van Gestel plaagdierenbeheersing en houtverduurzaming? Dan zijn ze natuurlijk te bereiken via e-mail info@fvgestel.nl, u kunt natuurlijk ook bellen via 06 – 42 20 72 00. Of neem een bezoekje op de website.