Een gegeven paard…

klassieke meubels 3

Wie houdt er niet van cadeaus. Of je ze nou geeft of krijgt, cadeaus staan symbool voor een stukje goedheid dat iedereen wel in zich heeft zitten. Het ene inpakpapier is nog mooier dan het andere. Van creatieve tot minimalistische, van kleurrijk tot grijs. Er is altijd wel een passend design voor je nauwkeurig uitgezochte cadeau. Hetzelfde geldt voor oorfauteuils. Ze komen in alle kleuren, soorten en maten maar het zit eigenlijk altijd wel goed. Er is voor ieder wat wils, en tegelijkertijd wil iedereen iets. Dat is een onmisbare combinatie die dankzij de moderne tijd waarin we ons bevinden, mogelijk is te maken

Niet in de bek kijken…

Het is eenvoudig om te zeggen dat je alles leuk vindt, omdat je aardig wilt zijn of omdat je iemands gevoelens niet wilt kwetsen maar in werkelijkheid heeft iedereen wel een eigen smaak. Er zijn altijd dingen waar je niets mee hebt. Bij deze Engelse stijlmeubelen zal ook niet iedereen alles mooi of leuk vinden. Dat is kenmerkend voor de mensheid. Dat is wat onze wereld zo kleurrijk maakt. Het feit dat je een cadeau krijgt, is al een trigger voor een blij gevoel. Ondanks dat het misschien niet altijd precies is wat je wilt hebben, het gebaar heeft ook waarde. Er was ooit eens een oud en wijs spreekwoord hierover.

Jingle Bells, Jingle Bells

De meeste mensen geven tijdens verjaardagen cadeaus aan elkaar. Er is echter nog een mooi moment voor dit soort dingen, namelijk Kerstmis. Tijdens deze rijkelijk verlichte dagen in een donkere koude winter, vinden mensen het prettig om samen te zijn met familie en vrienden. Het is juist tijdens deze gure tijden dat we de warmte opzoeken. De warmte met elkaar. Dit is precies het gevoel dat uitgestraald wordt van dit onmiskenbare beeld van cadeaus onder een kerstboom, die worden uitgepakt in de comfortabele, warme stoelen die er omheen staan.