Een badkamer die leeft

Van Heck

Een badkamer kom je iedere dag, het is ook niet vreemd dat je een badkamer wilt die je aanspreekt en past binnen je levensstijl. Met een badkamer van Van Heck, heb je een schitterende badkamermeubel die met de hand is vervaardigt. Hierbij is gebruik gemaakt van het beste eikenhout met unieke eigenschappen, je ziet dat het hout leeft. Door de warmte en het vocht in de badkamer, zie je dat je badkamermeubel alleen maar mooier wordt door deze eigenschappen. 

Sanitair voor je badkamer

Bij een badkamermeubel van Van Heck hoort natuurlijk ook prachtig sanitair, een meubel met de combinatie van een prachtige gouden kraan of een mooie waskom doet je versteld staan. De gouden kranen zijn tijdloos en op ieder meubel te gebruiken, hierbij kun je kiezen tot een licht eiken badkamermeubel of een schitterende donkere kleur. Het meubel geeft met een gouden kraan net dat beetje meer, het oude van het hout en het moderne van de kraan past overal in ieder interieur. 

Van Heck

Modern en landelijk gecombineerd

Een moderne badkamer met een badkamermeubel van Van Heck geeft je badkamer een unieke look, modern en klassiek gaan uitstekend samen. Met een moderne vorm van een waskom, op een klassiek badkamermeubel heb je twee stijlen die perfect bij elkaar passen. Met het sanitair kun je ook spelen, met een moderne kraan is het ook mogelijk de badkamer een eigentijdse look te geven. Wat je ook kiest of combineert, feit blijft dat je een unieke sfeer creëert in de badkamer.