De tuin klaar maken voor de zomer

Nu de zomer er weer aan zit te komen, is het tijd om de tuin alvast klaar te maken voor de zonnige periodes. Het is natuurlijk fijn als je 's zomers met je vrienden of familie tot 's avonds laat heerlijk in de tuin kunt zitten. Hiervoor is uiteraad meubilair van belang. Als je veel ruimte in de tuin hebt kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote loungeset met een leuke tafel. Heb je minder ruimte, zijn er ook talloze opties om er wat van te maken. Denk aan een leuke strandstoel bijvoorbeeld.

Strandstoellen in leuke kleurtjes

Een strandstoel geeft een heel leuk effect aan jouw tuin of balkon bijvoorbeeld. De stoellen heb je in hele vrolijke kleurtjes die helemaal passen bij de zomer. Bij Kleurmeester bijvoorbeeld, heb je een breed aanbod aan strandstoelen. Kies uit een stoel met of zonder armleuning en eventueel een bijpassend krukje. Naast de comfort van de stoel, geeft de stoel ook een leuke stijl door het kleuraccent. Je kunt ook gemakkelijk van loper wisselen door de loper uit het strandstoel frame te halen, super handig dus! Daarnaast kun je, als je hem niet meer nodig hebt, heel snel en makkelijk opklappen. Zo neemt de stoel geen onnodige ruimte in beslag en kun je hem meenemen naar de gewenste locatie. De frames van de stoelen zijn gemaakt van beukenhout. Ook zijn er stoelen speciaal voor kinderen, zodat ook zij in een leuk strandstoeltje kunnen zitten. Je hebt verschillende materialen van de lopers van de stoelen. Denk aan canvas katoen of van een outdoor acyrl stof. De acryl stof is bestand tegen slechte weersomstandigheden, zo verouderd de stof alleen door het gebruik ervan zonder invloed te hebben op de kleur. 

Bijpassend krukje

Wil je naast de super leuke strandstoel nog bijpassende meubels? Dan kun je ook bij kleurmeester terecht. Van de stof die je hebt gekozen voor de stoel kun je ook een bijpassend krukje kopen of een regisseursstoel voor aan de tafel. Zo creëer je echt een zomerse sfeer in je tuin. Verander je vaak van smaak, geen zorgen, dan kun je de stoffen namelijk heel makkelijk verwisselen. Zo geniet je optimaal van de meubels, je kunt de stoffen namelijk los bestellen.

Al met al is het dus een hele leuke manier om jouw tuin klaar te maken voor de zomer en een gezellige sfeer te maken in de tuin, zo geniet je optimaal van jouw eigen tuin of balkon de gehele zomer.