De trendy Clou fontein

toilet

Als je kiest voor goede kwaliteit en mooi design, dan kies je voor een Clou fontein. Clou onderscheidt zichzelf met andere merken. Ze produceren hun producten zelf en geven ze en trendy gezicht. Deze fonteinen zijn gemaakt van diverse materialen zoals keramiek, aluite, gezoet basalt en mineral marmer. Ook hier kun je kiezen uit verschillende vormen en maten. Hierdoor kies je de best passende fonteinen voor je badkamer, wc of keuken. Deze fonteinen geven je ruimtes een mooiere en luxere uitstraling.

Kies je voor een kraangat?

clou

Wanneer op zoek bent naar een nieuwe kraan, dan kom je kranen tegen die wel of geen kraangaten hebben. Als je kiest voor een model met een kraangat, dan kies je voor een Clou fontein waar een vaste plek zit waar je een kraangat kunt plaatsen. Deze combineer je met een staande kraan. Als je kiest voor een model zonder kraangat, dan bevestig je de kraan niet in de wasbak. Deze combineer je met een Clou wandkraan.

Materialen

De fonteinen van clou zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen. 

Hieronder lees je welke dat zijn:

  • Keramiek: Dit materiaal wordt het meest gebruikt voor fonteinen. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden en gaat nooit uit de mode.
  • Aluite: Dit materiaal geeft de kraan een mooie uitstraling. Ook kan het tegen beschadigingen.
  • Gezoet basalt: Dit materiaal heeft een hoge dichtheid en een gevlekte oppervlakte. De Clou fontein ziet er hierdoor mooi uit.
  • Mineral marmer: Dit materiaal geeft de kraan een hoogglans witte look. Ook kan het materiaal de kraan een strak design geven.