De populaire stijlen voor plafondlampen

Soms heb je een specifieke lamp nodig voor een specifieke plek (bijvoorbeeld een plafondlamp) en kun je niet de perfecte oplossing vinden. Wij raden spots met plafondverlichting aan. Er zijn veel verschillende plafondverlichtingsarmaturen waarmee je een unieke verlichting voor jouw huis kunt krijgen. Van jouw restaurant tot het huis, er zijn zoveel inspirerende stijl zoals industriële plafondlampen en plafondlampen in landelijke stijl.

Plafondlampen kunnen niet alleen de hele kamer verlichten, ze zijn ook een geweldige manier om de stijl te laten zien. Van spotlights tot verzonken plafondlampen tot hangers die een designstatement maken, er zijn veel opties om je favoriet te kiezen.

Als er één interieurstijl is die perfect geschikt is om fantastische industriële plafondlampen te creëren, dan is het wel de industriële stijl. En de sleutel om de look goed te krijgen, is de juiste verlichting. Hier zijn onze verlichting en decoratietips om jouw industriële plafondlampen tot leven te brengen.

Wat is de industriële stijl?

Denk aan ‘industriële stijl’ en de eerste dingen die in je opkomen zijn waarschijnlijk zichtbaar metselwerk, stalen oppervlakken, omvangrijke vintage apparaten en geborgen metalen reclameborden aan de muren.

Die zijn allemaal geweldig, maar naarmate de industriële esthetiek is veranderd van café-bars en ruime zolderruimtes naar betaalbaar modern huisontwerp, heeft het zich ontwikkeld en geëvolueerd  en in feite biedt het een zeer veelzijdige aanpak met veel ruimte om je eigen huis te integreren. persoonlijkheid.

Landelijke stijl en inrichting is dit jaar niet langer een trend, maar het blijft nog steeds een van de belangrijkste decors die voor een huiselijk gevoel zorgen! Het is voornamelijk een combinatie van rustieke materialen met een natuurlijke afwerking. Wil je weten hoe verlichting werkt in dit decor? Bekijk onze landelijke geïnspireerde lampen om die extra gezelligheid in huis te brengen.

Een landelijke stijl en inrichting

Een landelijk geïnspireerde inrichting is een verlengstuk van de algehele omgeving, zoals de tuin, wonen op het platteland of in landelijke gebieden, je ziet vaak een meer rustieke en warmere afwerking van huizen. Natuurlijke kleuren zoals bruin, wit en grijs in combinatie met rustieke meubels en warme materialen zijn de belangrijkste afwerkingen van jouw landelijke huis. Accessoires zoals een eenvoudige hanglamp of prachtig bewerkte vaas zijn de perfecte afwerking om een gezellige en warme toets aan het algehele decor te geven.