Bestel vandaag nog jouw compressor!

Een compressor is een apparaat dat lucht samenperst tot een hoge of lage druk frequentie. Dit is handig om bijvoorbeeld banden op te pompen. Dit is onwijs handig voor bijvoorbeeld autobanden, die lastig zijn om op te pompen. Ook kan je een compressor gebruiken voor andere activiteiten.

nieuwgereedschap compressor 2

Hoe werkt het?

Compressoren zuigen lucht uit een omgeving en drukken dit samen tot de gewenste luchtdruk. De luchtdruk wordt gemeten in bar en kan worden gerealiseerd tot 6 bar en zelfs meer. Ook is het mogelijk om een slang aan te sluiten op de compressoren. Wanneer je dit doet kan je luchtdruk vervoeren via de slang. Wanneer je bijvoorbeeld een luchtbed op moet pompen is dit ontzettend handig. Het is zonde om hem te laten draaien zonder dat je de luchtdruk gaat gebruiken. Ze gebruiken veel energie en het is dus een verspilling van energie om de luchtdruk niet te gebruiken.

nieuwgereedschap compressor 3

Levering

De levering van nieuwgereedschap.nl is snel en uitgebreid. De levering kan 6 tot 8 werkdagen duren, dit is dus ontzettend snel. Ook wordt er een draaibare luchtslang geleverd bij de luchtslang haspel compressoren. Dit is handig omdat de luchtgang zoals eerder uitgelegd de luchtdruk vervoert en dus gebruikt kan worden om bijvoorbeeld een luchtbed of autoband mee op te pompen. De Luchtgang Haspel compressoren kunnen een maximaal vermogen van 10 bar produceren.

nieuwgereedschap