Badkamer opknappen met beton cire

De badkamer is een belangrijke plek in het huis en hier spendeer je meerdere uren per dag. Je maakt jezelf schoon en het is ook een plek waar je goed kunt ontspannen. Veel mensen spenderen veel geld aan het inrichten van de badkamer. Het is belangrijk dat jouw badkamer er goed uit ziet en hierdoor kan de waarde van jouw woning ook een stuk hoger worden. Steeds meer mensen zoeken naar nieuwe manieren om hun badkamer een opknapbeurt te geven. Met Beton Ciré is het eenvoudig om jouw badkamer snel een volledige make-over te geven. Beton Ciré is een Frans betonstuc dat we ook al gewreven beton kunnen noemen. Het ziet er ook echt uit als beton en het kan gebruikt worden als een natuurlijk toplaag op wanden en vloeren. 

Aan het gebruik van beton cire badkamer zitten veel voordelen. Veel van deze voordelen hebben te maken met het design, maar er zitten ook praktische voordelen aan verbonden. Wil jij weten welke voordelen dit precies zijn? En wat de kosten zijn? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Waterdichte stuc

Beton Ciré is een van het beste stuc om te gebruiken voor de afwerking van wanden en vloeren. Dit komt doordat het materiaal van een hoge kwaliteit is en het kan hierdoor ook een stuk minder snel slijten. Het heeft een lange levensduur en het is zelfs een waterdicht stuc. Dit betekent dat het ook outdoor gebruikt kan worden en natuurlijk in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast wordt beton cire ook naadloos geplaatst en dat brengt nog meer voordelen met zich mee. Vuil kan zich namelijk niet opstapelen in de naden en dit maakt beton cire eenvoudig te onderhouden. Je kunt het heel makkelijk schoonmaken met een doek en het in optimale conditie houden.

Verschillende kleuren

De mogelijkheden met beton ciré zijn eindeloos en je kunt vaak kiezen uit verschillende kleuren. Beton cire kleuren zijn er in verschillende soorten en je kunt op deze manier zelf bepalen hoe de afwerking eruit komt te zien. Je kunt op deze manier jouw badkamer op verschillende manieren stijlen en dat is een groot voordeel. Veel mensen gaan voor een stoere betonlook, maar je kunt hierbij zelf de kleur bepalen. Kijk daarom goed op het internet en doe inspiratie op bij verschillende websites. Je kunt beton cire eenvoudig op het internet bestellen bij een specialist.