Aluminium T profiel kopen bij ALUMINIUMvakman.nl

Een aluminium T profiel (stuk / strip) bij ALUMINIUMvakman.nl; Eenvoudig online & voor de beste prijs! Met een gerichte collectie (gelijkzijdige) T profielen van brut / onbehandeld aluminium is de kans groot dat u de juiste afmeting vindt. Wij hebben namelijk de meest gebruikte T-profiel afmetingen opgenomen in onze online collectie. Al deze ALU T profielen leveren wij in de door u gewenste lengte – van 10 cm tot 600 cm – op maat. In onze eigen zagerij zorgen wij voor een aluminium T profiel op maat, voor de beste prijs & snel bij u thuis afgeleverd!

Altijd een brut T-profiel op maat bij ALUMINIUMvakman.nl!

Bij ALUMINIUMvakman.nl vindt u een gerichte collectie aluminium T-profielen van brut aluminium, oftewel blank / onbehandeld aluminium. Brut aluminium wordt vaak gebruikt als noemer t.o.v. geanodiseerd en/of gecoat (behandeld) aluminium. Naast het feit dat onze T-profielen brut aluminium betreffen dient u ook rekening te houden met harde randen en de mogelijkheid van ondiepe krasjes  in uw T-profiel, evenals minimale bramen. Beide ontstaan mogelijk tijdens het op maat zagen van uw ale T-profiel, ook wel eens T-strip, T-ijzer en T-staal genoemd.

Wij hebben bewust gekozen om een kleine selectie met daarin de meest gebruikte afmetingen alu T profiel op te nemen: allemaal direct online te bestellen in een lengte op maat – van 10 cm tot en met 600 cm. En naast het ‘recht op maat zagen’ kunt u ook kiezen voor het in verstek zagen van uw aluminium T profiel, zowel aan 1 kant als aan beide kanten. Ook deze optie bestelt u eenvoudig online mee, tegen een vaste & scherpe prijs uiteraard!

Wilt u meer weten, of direct een aluminium profiel op maat online bestellen, dan verwijzen u graag door naar onze website. En voor overige vragen, kunt u uiteraard altijd even bellen of mailen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.