Zorg voor een goede buitenlak

De Sigma S2U Allure Gloss is dé lak voor buiten. Deze lak kan op meerdere materialen, waaronder hout, kunststof (andere verf bijvoorbeeld) en metaal de meest gebruikte/gangbare zijn. Wat je met de Allure Gloss lakt is beschermt tegen alle soorten weersomstandigheden en dus te gebruiken in en voor elk seizoen: herfst, winter, lente en zomer. De verf is bestendig tegen regen, wind, sneeuw en zon. De verf droogt wel snel op in de zon dus pas daar mee op. Breng de lak goed aan. De Allure Gloss heet Gloss omdat het voor kleurbehoud en glansbehoud zorgt en geeft hetgeen wat je lakt (bijvoorbeeld je kozijnen) een mooie glans. De verf is ook nog eens duurzaam en is 51% biologisch afbreekbaar. 

Hoe te gebruiken

De lak kan gebruikt worden met een kwast en een verfroller (of wees creatief, dit zijn niet de enige twee mogelijkheden). Zoals hierboven genoemd droogt de verf snel in de zon, maar ook zonder de zon! Gebruik daarom altijd weer de deksel tijdens gebruik, zorg ervoor dat de pot dicht blijft. Voor gebruik even alle kanten om roeren. Na het gebruik van de verf de pot weer dicht doen en ergens binnen opbergen (schuur of garage of waar kan, desnoods op de zolder of in de kelder). 

Garantie 

Gebruik je de Sigma S2U Allure Gloss om je buitenshuis producten mee te lakken dan zit je de komende 10 jaar goed. Je producten hoeven de komende 10 jaar niet meer geschilderd of gelakt te worden. Zowel professionals als thuisschilders (zelf klussen in eigen huis) gebruiken de verf en zijn er erg positief over. De verf heeft een 4,9 uit de 5 gekregen. Ook komt deze verf, net als elke verf van verf.nl, met garantie op het product als op de kleur. 

De verf is te koop in drie verschillende maten: klein, middel en groot. De kleinste is 500ml, de middelmaat (meeste aankoop) is 1 liter en de grootste is 2,5 liter (voor de grote (hoeveelheid) kozijnen bijvoorbeeld). De verf is te kopen op verf.nl