Zoektocht naar lifestyle meubels!

Bankstel

Al een geruime tijd ben ik druk opzoek naar schitterende lifestyle meubels voor in huis. Iets waar ik nogal secuur in kan zijn aangezien je meubels moet voelen. Klinkt cliché, echter ben ik van mening dat je een soort van “klik” moet hebben met meubels welke je ziet. Hierdoor is het mij tot op heden nog niet gelukt om schitterende meubels te vinden. Meerdere winkels bezocht waar ik vaak genoeg binnen ben geweest. Helaas is dit zonder enig resultaat verlopen waardoor ik besloten heb om online verder ben gaan zoeken. Dit leidde ertoe dat ik online meer qua mijn smaak heb gevonden als in de winkel zelf.

Bankstel

Prachtig design, strakke look

Niet zozeer dat ik erop zat te wachten om online lifestyle meubels te moeten zoeken. Toch is het mij opgevallen dat ik online meer kan vinden aan meubels wat mij aantrekt dan in de winkel. Zo ook bij Wortman. Zij weten immers hoe belangrijk het is om de prachtige meubels te realiseren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met Wortman om de showroom te bekijken.

Bankstel

Dé klik!

Bij binnenkomst in de showroom van Wortman werd het voor mij direct duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Vrijwel meteen tegen dé tafel opgelopen welke ik niets liever in mijn eigen woonkamer zag staan. Deze heb ik dan ook direct besteld zodat ik in ieder geval iets qua mijn interesses in huis had! Nu de rest nog…