Wij zijn er niet voor niets

Woning-ontruimingservice is een ervarend bedrijf die door heel Nederland beschikbaar is voor  de kleine en grote klussen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van woningontruiming. Naast boedelruiming, zijn er ook andere klussen waarin wij gespecialiseerd zijn. Denk maar aan speciale ontruiming en bijzondere schoonmaak. Elke situatie die voor kan komen, daar hebben wij al eens mee te maken gehad.

Woningontruiming is een zeer zware klus die meestal onderschat wordt. Het is echt een vak apart, dat komt omdat er vaak dingen bij komen kijken die deze klussen erg moeilijk maakt. Dit kan zowel fysiek als mentaal zijn. Vaak is de emotionele betrokkenheid bij zo’n klus erg groot. Dit zijn de meest voorkomende situaties:

 1. Overlijden
 2. Echtscheiding
 3. Emigratie
 4. Verhuizing
 5. Openbare verkoop
 6. Seniorenverhuizing
 7. Faillissement

Het vergt ook in praktische zin professionele aanpak. Het kost veel inspanning en expertise en daarbij komen er zeker professionele materialen bij kijken. Ik zal snel wat dingen opnoemen waar u vast niet aan gedacht heeft. Dit kan zijn: verhuislift, tapijtverwijdering, verwijdering van afvalstoffen, bezemschoon opleveren aan woningbouwverenigingen en het onderbrengen van inboedel bij veilinghuizen. Dit zijn slechts standaard voorbeelden. Dit kunnen wij van A-Z met u regelen.

Maar waarom zou u nou professionele hulp in willen schakelen? Als wij de klus aannemen voor u, komen er een hoop voordelen bij kijken. Misschien wel handig als ik de voordelen ook even kort voor u opsom.

 1. U hoeft ten alle tijden nergens meer over na te denken
 2. Emotionele betrokkenheid blijft beperkt
 3. Het is veelal voordeliger dan wanneer u zelf deze klus gaat behandelen
 4. Afvalkosten blijven laag ivm onze contracten met recyclebdrijven
 5. Voorkomt frustratie en eventueel fysieke klachten
 6. Snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten (zoals huur, hypotheek en verzekeringen)

Dit allemaal bij elkaar zijn een hoop problemen die u zo uit handen kan geven aan ons. Wij kunnen dit probleem binnen no-time voor u oplossen. Uiteraard kunt u voor meer informatie een kijkje nemen op de website: www.woning-ontruimingservice.nl