Welke planten op kantoor?

De keuze voor welke planten op kantoor te zetten is niet eenvoudig. Daarom is het belangrijk dat je voldoende geïnformeerd bent over de verschillende plantensoorten op de markt. Dit maakt het eenvoudiger om jouw kantoor op te vrolijken met groene tinten. Voor je deze planten aankoopt is het belangrijk om te weten waarom je planten zou aankopen. Om te beginnen zijn planten goed voor jouw mentale en fysieke gezondheid.

plantensoorten

In deze blog geef ik jou graag mijn drie favoriete plantensoorten weer. Een eerste soort is de Dacraena of ook wel drakenbloedboom genoemd. Deze plant heeft enorm veel voordelen. Zo heeft de plant niet al teveel water nodig, wat gemakkelijk is voor ruimtes, zoals een kantoor, waar je niet heel de tijd aanwezig bent. Het volstaat om deze plant één keer per week water te geven. Welke planten op kantoor heb ik nog nodig? Wel, een tweede plant die je er graag bij zal hebben, is de bananenplant! Deze plant hebben prachtige en grote bladeren. Ze passen in elke ruimte! Bij deze plant moet je er echter wel voor zorgen dat je hem goed verzorgd. Hij heeft voldoende water en zonlicht nodig. Koop deze plant dus niet aan als je deze niet goed kan verzorgen. Last but not least is de Ficus plant. Deze plant is aan de sierlijke kant, en brengt een ideale rustige sfeer. Je plaatst deze best niet in rechtstreeks zonlicht, en je hoeft deze ook niet elke dat water toe te dienen. Welke planten op kantoor jij zet, kies je zelf. Ik kan je enkel deze drie planten aanraden!

Andere voordelen van kantoorplanten

Kantoorplanten zijn een eenvoudige en goedkope manier om een ruimte op te vullen. Ze zorgen voor een positieve sfeer en zijn eye catchers voor klanten! Ze fleuren jouw interieur met andere woorden helemaal op! Haast je naar de plantenwinkel in jouw buurt en vraag naar bovenstaande planten!