Wat maakt Marcel van Hooijdonk een self made zakenman?

Huis-renoveren

Sommige mensen hebben het zaken doen met de paplepel ingegoten gekregen. Dat geldt zeker ook voor Marcel van Hooijdonk, groot geworden met het verkopen van custom made motorfietsen in Nieuw Zeeland en met de handel in vastgoed in Nederland. Zijn vader sleutelde al aan motoren en als kind droomde Marcel van Hooijdonk ervan om dit later ook te gaan doen. Zijn droom kwam uit en dat resulteerde in een bloeiende onderneming met wereldwijde klandizie in de motorenhandel.

Vastgoed kopen, opknappen en verhuren

Terug in Nederland richtte Marcel van Hooijdonk zich op het vastgoed. Hij kocht panden die op het oog weinig potentie hadden. Maar met zijn vaardige handen en hulp van vakmensen maakt hij er fraaie panden van die als woonhuizen worden verhuurd. Het gaat dan om bestaande woningen, maar bijvoorbeeld ook om voormalige bedrijfspanden en winkels. Op deze manier probeert Marcel van Hooijdonk een bijdrage te leveren aan het oplossen van de grote vraag naar woonruimte, vooral in de grote steden.

De passie voor vastgoedbeheer van Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk heeft in de loop der jaren een passie voor het kopen, opknappen en verhuren van vastgoed ontwikkeld. Natuurlijk legt deze business hem geen windeieren. Maar hij investeert de winsten graag weer in de aankoop van nieuwe projecten waar hij zich op kan storten om ook daarvan weer fraaie woningen te maken die mensen maar wat graag willen huren. Op deze manier kan Marcel van Hooijdonk zijn passie voor het kopen, beheren en verhuren van woningen hopelijk nog lang blijven uitoefenen.