Wat maakt Marcel van Hooijdonk een self made zakenman?

Huis-renoveren

Marcel van Hooijdonk Real Estate wordt gerund door, de naam zegt het al, Marcel van Hooijdonk. Een vastgoedhandelaar in hart en nieren! Hij specialiseert zich in panden die al tijden leegstaan en waar anderen weinig tot geen potentie in zien. Hij weet van elk pand weer wat moois te maken en zorgt zo op zijn eigen manier voor meer woonruimte. Laten we eerlijk wezen, dat laatste is nogal een probleem, met name in de randstad.

Vastgoed kopen, opknappen en verhuren

Marcel van Hooijdonk richt zich op de Nederlandse vastgoedmarkt. Hij koopt panden die op het oog weinig potentie hadden. Maar met zijn vaardige handen en hulp van vakmensen maakt hij er fraaie panden van die als woonhuizen worden verhuurd. Het gaat dan om bestaande woningen, maar bijvoorbeeld ook om voormalige bedrijfspanden en winkels. Op deze manier probeert Marcel van Hooijdonk een bijdrage te leveren aan het oplossen van de grote vraag naar woonruimte, vooral in de grote steden.

De passie voor vastgoedbeheer van Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk heeft in de loop der jaren een passie voor het kopen, opknappen en verhuren van vastgoed ontwikkeld. Natuurlijk legt deze business hem geen windeieren. Maar hij investeert de winsten graag weer in de aankoop van nieuwe projecten waar hij zich op kan storten om ook daarvan weer fraaie woningen te maken die mensen maar wat graag willen huren. Op deze manier kan Marcel van Hooijdonk zijn passie voor het kopen, beheren en verhuren van woningen hopelijk nog lang blijven uitoefenen.