Warmte in huis halen? Tip: de Holland Warmte Vaillant cv ketel

Vandaag een tip met betrekking tot de warmte in je huis, en dan niet die die je creëert met gezelligheid, nee, nu heb ik het eens letterlijk over de warmte die je bereikt met een cv ketel. Voor plezierig en aangenaam wonen is een goed werkende cv ketel namelijk essentieel en zeker als deze snel werkt en je kamer en bijvoorbeeld het water van je douche vlug verwarmt. Vandaar dat ik in dit bericht inzoom op de Holland Warmte Vaillant cv ketel, die je nu met een zeer aantrekkelijke korting verkrijgen kunt.

Variatie aan mogelijkheden en kortingen op een Vaillant cv ketel

Er lopen momenteel namelijk twee verschillende kortingen op een Holland Warmte Vaillant cv ketel, en ik zal beginnen met het behandelen van de korting die je van fabrikant Vaillant verkrijgt. Zij bieden immers een gratis thermostaat aan bij aanschaf van een cv ketel. Bovendien geven zij op sommige van de ketels uit het assortiment nog eens een extra korting in euro’s. De precieze prijzen die op dit moment gelden vind je helemaal onderaan in dit bericht.

29

Dan is er ook nog de korting die je van leverancier Holland Warmte ontvangt. Zij bestaat namelijk vijftig jaar en dat heuglijke feit wordt gevierd met een reeks kortingen op uiteenlopende cv ketels. Verder aantrekkelijk aan Holland Warmte is dat een intern opgeleide monteur de ketel bij je thuis komt installeren en bijvoorbeeld het gegeven dat je een servicecontract kunt opstellen en je de garantie kunt verlengen naar dertien jaar.

1

Dan hieronder de prijzen die op dit moment gelden voor de verschillende ketels in het aanbod van de leverancier. Zoals je wel ziet heeft Holland Warmte drie verschillende types en daarbinnen ook nog eens verschillende varianten in het assortiment. Neem vooral eens een kijkje op de website van het bedrijf voor aanvullende informatie over de mogelijkheden.

30