De voordelen van een beton schutting

Je bent aan het denken om een beton schutting te bestellen, uiteraard wil je weten wat de voordelen zijn van een beton schutting. De beton schutting is erg populair maar weet jij ook waarom? De beton schutting heeft erg veel voordelen, wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 

  • Onderhoudsarm
  • Voordelig
  • Geluidswerend
  • Bestand tegen heftige weersomstandigheden
  • Geen fundering nodig
  • Leverbaar in 12 motieven

Schutting33

Nog niet compleet overtuigd om voor een beton schutting te kiezen? Dan raden we je aan om eens te kijken op de website van Schutting33. Betonnen schutting bij Schutting33.nl. Daar kun je het compleet assortiment van betonnen schuttingen bekijken, informatie verkrijgen over toepassing en prijzen en nog veel meer. Kom je er niet helemaal uit dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice die je zes dagen per week te woord staat en je helpt bij het kiezen van een juiste schutting. Twijfel dus niet om eens de webwinkel of showtuin van Schutting33 te bezoeken.

 

Je wilt een beton schutting maar je wilt niet naar die saaie, grauwe beton look kijken. Geen probleem, je kunt namelijk kiezen om je beton schutting aan te kleden met een andere kleur. Bij Schutting33 kun je kiezen voor een RAL-kleur naar keuze die jij, of de monteur, vervolgens opbrengt met een airless spuitmachine. Ik raad je sowieso aan om de beton schutting te coaten! Dit verandert meteen de hele uitzicht van een beton schutting en zorgt voor een levendige eindafwerking. Bekijk op Schutting33 de sfeerfoto’s van de beton schutting op kleur of bezoek de showtuin waar ze verschillende betonschuttingen op kleur hebben gepresenteerd.