Veel soorten tie-wrap te koop

tie-wrap

Iedereen die weet onderhand wel wat een tie-wrap is. Dit is een een plastic sluitsysteem dat met een heel simpel sluitmechanisme werkt, maar dat toch fenomenaal sterk is. Genoeg redenen kan je bedenken om deze in de praktijk te gebruiken. Zo ben ik zelf bezig met het maken van een kweekkast voor mijn plantjes. Deze kast heb ik op zolder gezet omdat je dit soort plantjes niet in de tuin gaat zetten. Het zijn namelijk zeer geliefde plantjes en mocht je deze in de tuinzetten, dan weet ik zeker dat deze binnen een mum van tijd weg zijn. tie-wrap

Geweldig resultaat

Ondertussen zijn wij alweer een paar maandjes verder en nog even wachten voordat ik kan gaan oogsten. Door middel van de tie-wrap heb ik alle snoeren en sommige plantjes vast kunnen zetten. Zo ziet alles er zeer mooi uit en hoef ik niet bang te zijn dat er een stekje zal afbreken. Maar niet alleen kan je dit materiaal kopen, ook andere spullen voor een goede oogst kan je hier verkrijgen. Het is mogelijk om dit zelf in de winkel te gaan kopen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om deze online te bestellen. Binnen een paar dagen heb jij de spullen dan al in huis.