Veel kwaliteit voor een voordelige prijs

partij stoelen horeca

Voor een partij stoelen horeca moet je over het algemeen diep in de buidel tasten, per stuk zijn de stoelen nog wel redelijk te betalen. Maar het aantal stoelen maakt dat het een aardig bedrag wordt. Aan de andere kant kun je niet zonder mooie stoelen, je wilt tenslotte je zaak zo aantrekkelijk mogelijk maken voor je klanten. Wil je daarbij iets apart als een vintage model dan loopt de prijs alleen maar op, bij super-seat.com heb je een breed assortiment aan soorten stoelen voor in de horeca voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Retro

Kies het materiaal wat bij je zaak past

Wanneer je een partij stoelen horeca wilt aankopen moet het materiaal en design wel combineren met de rest van het interieur. Bij super-seat.com vind je zeker een geschikte stoel om je zaak mee in te richten, en het mooie is dat iedere stoel bij het bedrijf een tweede leven krijgt. Alles in het assortiment is klaargestoomd om nog een ronde mee te gaan bij een bedrijf. Stoelen voor binnen of buiten, kunststof of riet je bedenkt het niet of in het assortiment zit wat jij zoekt. Ook voor grote evenementen waarbij klapstoelen nodig zijn, want de webshop verhuurt namelijk ook stoelen.

Grote keus

Unieke meubelstukken en accessoires

Je wilt als horeca ondernemer natuurlijk iets unieks uitstralen waardoor klanten kiezen om bij jou te komen. Met een partij stoelen horeca kom je al een heel eind, maar wat dacht je van een mooie lounge bank of in de zomer buiten een vintage ijscokar. Daarmee gaat de omzet zeker omhoog, voor een voordelige prijs zijn dit soort elementen te koop voor je zaak.