Tappijttegels van Magic Carpets betoveren mijn vloer

boss_lines_5661_blauwEen lelijke oude vloer, wat nu?

Klussen is niet mijn favoriete bezigheid. Maar soms zijn er dingen die gewoon gedaan moeten worden. Zo schreeuwt mijn vloer al tijden om een nieuwe bedekking. Afgetrapt, kaal gesleten laminaat ziet er gewoon niet uit. Ik zie het niet zitten om het hele huis leeg te halen, de hele vloer eruit te slopen en het afval af te voeren. Dus wat doe je dan? Dan ga je eens rondkijken op internet om te zien wat er allemaal mogelijk is. En zo kwam ik uit bij tappijttegels van Magic Carpets.
boss_5540_grijs (1)

De oplossing: tapijttegels

Ik hou wel van een beetje variatie in huis. Met tapijttegels van Magic Carpets is dat heel makkelijk te realiseren: ik koop gewoon drie verschillende kleuren en leg ze in een leuk patroon. Met een beetje creativiteit maak je zo een unieke vloer. En wat ik helemaal mooi vind: ik hoef niet het hele huis leeg te halen, maar ik verschuif gewoon alle spullen naar een kant van de kamer. Als ik de tegels aan de lege kant gelegd heb, schuif ik de spullen naar de andere kant en kan ik de rest van de kamer doen. Zo kan ik zelfs een vloer te leggen! En als er eens een tegel vies wordt, pluk ik hem zo van de vloer om hem onder de kraan schoon te maken. Had ik al gezegd dat ik van makkelijk houd?

boss_5570_groen