Sanitair online Hoekbad gekocht bij Sanitair Online

logo_header (1)

Het nieuwe jaar is alweer iets meer dan een week oud, tijd om de goede voornemes in te willigen. Dit jaar heb ik me voorgenomen om meer aan ontspanning te doen. Hieronder vallen meer sporten, meer doen aan massages en ook een ligbad installeren. Daarom ben ik terecht gekomen op de website van Sanitair online Hoekbad. Bekijk hieronder eens twee voorbeelden van hoekbaden die ik op de website van Sanitair Online aantrof.

341243

Het bovenste hoekbad is van het A-merk Bette. Het onderste hoekbad is van hetzelfde A-merk en dan meer specifiek van het merktype Cora Ronda, wat typisch is gezien de rondingen.

 

346951_1

Uitgebreid aanbod vind je bij Sanitair Online

Bij Sanitair Online vind je bijna honderd hoekbaden, van vele A-merken. Zo tref je hier A-merken aan zoals Bette, RIHO en Laufen. Maar, Sanitair Online biedt ook A-merken aan van Bruynzeel, Hoesch en nog vele andere merken. Een deel hiervan kan snel geleverd worden. Ook qua levering staan ze vooraan wat betreft de service, zo bieden ze namelijk bezorging op afspraak. Op deze manier hoef je niet de gehele dag thuis aanwezig te zijn. Dit is vooral een voordeel voor mensen met een drukbezette agenda die niet zomaar vrijaf kunnen nemen. Wist je trouwens dat ze meerde showrooms door het gehele land hebben? Hier kun je een kijkje nemen en vervolgens neem je contact op met Sanitair Online. Zo krijg je niet alleen advies via de adviseur in de showroom, maar ook nog eens een scherpe prijs via Sanitair Online. Het is een geluk dat ik handig ben, zodat ik het hoekbad zelf kan installeren.