Een rolsteiger nodig voor het klussen bij huis

Rolsteiger

RolsteigerWij zijn van plan om een rolsteiger te kopen. Dat is een stuk makkelijker met klussen, dan op een trap staan. Natuurlijk zijn er hier wel bedrijven in de buurt waar je er zo ééntje kan huren. Voor ons is dat geen optie, omdat wij een klus nooit binnen een week af kunnen hebben. Althans wij willen een klus nooit afraffelen en dat heb je bij een huur product wel. Want je hebt ervoor getekend om iets binnen de afgesproken termijn terug te brengen. Verlengen wordt dan meteen een stuk duurder. Bij deze overweging om te gaan huren of net, zijn wij op de website van VDSTEENXXL terecht gekomen.

Eenmaal op deze site aangekomen zagen wij al veel mogelijkheden. Van trappen tot steigers en ga zo maar even door. Ook zagen wij mooie steigers staan in alle soorten en maten. Hiervan hebben wij een offerte aangevraagd, hoeveel het gaat kosten als wij er zo eentje aanschaffen.

Een stevige rolsteiger voor een interessante prijs

De offerte kregen wij al snel toegestuurd en de prijs viel ons reuze mee. Als wij deze aanschaffen hebben wij na een paar keer klussen de prijs er al uit. Na onderling overleg hebben wij een zeer mooie rolsteiger gekocht.

Tegenwoordig gaat het klussen een stuk beter en hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om van een trap af te vallen. Nu zet je de steiger op en binnen een mum van tijd kan je al aan het schilderen of een ander klus beginnen. Wat erg handig is, dat je nu meteen een groot oppervlak tegelijk kan aanpakken, zonder eerst de stelling waar je op staat te verplaatsen.

Voor iedereen die aan het klussen is en nog het nodige materiaal nodig heeft, neem een kijkje op de website van VDSTEENXXL. Hier kan je een zeer groot assortiment bewonderen van heel erg mooie producten.  Rolsteiger