Prefab betonpoeren voor al je bouwwerken

Prefab betonpoeren zijn een van de beste betonnen poeren die je kan gebruiken voor al de soorten bouwwerken. Het is namelijk van het betonsoort prefab dat doorgaans een van de beste soorten beton is die er op de huidige markt beschikbaar is. 

Het is daarom ook geen wonder dat de betonnen poeren door veel grote bedrijven wordt gebruikt bij het installeren van verschillende projecten. Maar het is ook beschikbaar voor particulieren. Bij betongoed.nl vindt je de beste betonnen poeren van prefab voor een aanzienlijk lage prijs. De betonnen poeren worden bij je thuis afgeleverd binnen een paar werkdagen. Snel aan de slag dus!

Wat betonnen poeren precies zijn ga ik je uitleggen in de volgende alinea´s.

Wat is een prefab betonpoer precies, en waar kan je het voor gebruiken? 

Prefab betonpoer is ideaal voor bijvoorbeeld het bevestigen van een speelrek of een veranda. Ook zijn tuinhuisje of schuttingen ideaal voor de betonnen poeren. Zoals je misschien al kan raden zorgen de betonnen poeren voor een goede verbinding tussen je bouwwerk en de grond. Bij bovengenoemde kamp je vaak met hoge bouwwerken die de lucht in gaan. Je wilt niet dat je bouwwerk omvalt na een windvlaag, en daarom bevestig je je bouwwerk met een betonpoer aan de grond. Zo blijft je veranda of tuinhuis veilig staan en kan je er lang van genieten. 

Het plaatsen van een betonpoer is redelijk eenvoudig. Je moet het alleen net even weten. Hier een korte uitleg:

Bij het plaatsen van de betonpoer graaf je gaten op de plekken waar je bouwwerk in aanraking komt met de grond. Onderin het gat plaats je een steen om de kracht die op de betonpoer komt te verdelen. Vervolgens plaats je de poer tot de helft in het gat, graaf dus niet te diep. Nu de helft van de poer in het gat zit vul je de rest op met snelcement. Je kan uiteraard ook gewoon cement gebruiken. Werk als je wil het beton weg door een laagje zand eroverheen te leggen. Vervolgens verbind je de betonnen poer met de paal van je bouwwerk.