Onze garage verbouwen

Na de bouw van onze woning hebben wij veel verbouwd en veranderd aan onze woning. Alleen hebben wij onze garage altijd gelaten zoals het was. Aangezien de kasten nog werkten en er eigenlijk naast opslag geen gebruik van gemaakt werd. Inmiddels gebruiken we de laatste twee jaar veel onze garage. Hier staan onze sportfietsen en ook staat er veel in de kasten waar we dagelijks bij moeten. Ook maken we gebruik van de wasmachine en de wastafel die er staan. Om nu nog makkelijker gebruik te kunnen maken van de garage en het ook een stukje mooier te maken hebben we ervoor gekozen om te gaan verbouwen. Zo worde de oude vloer eruit gehaald en komt hier een nieuwe in. Ook worden de oude kasten vervangen voor nieuwe. Deze kasten werken veel handiger en zo kunnen we veel meer kwijt in onze garage. Voordat we met deze verbouwing van start gaan moesten we nog opzoek naar de juiste bedrijven die ons hierin kon helpen. 

Nieuwe vloer laten plaatsen

De nieuwe vloer die wij willen plaatsen is een gietvloer. Deze vloer kent vele voordelen waarom het echt past bij een garage. Omdat de vloer in de garage vaak vies wordt is het wel makkelijk dat je een vloer hebt dat niet snel vlekt en makkelijk schoon te maken is. Een gietvloer is hier een mooi voorbeeld dan. Het is namelijk erg goed schoon te maken en te houden. Ook is het erg geluiddempend dus wanneer er geklust wordt zal het geluid in ieder geval een stuk minder zijn als bij een normale vloer. Deze gietvloer is erg snel en vakkundig geplaatst door gietvloeren Enschede. In samenstelling met de nieuwe kasten ziet onze garage net zoals de rest van de woning er erg modern uit. 

Nieuwe garagedeur laten plaatsen

De deur die wij nog in onze garage hadden was een erg oude deur. Deze ging eigenlijk nooit open omdat er altijd een kast voor stond. Nu de indeling is veranderd door het plaatsen van de nieuwe kasten is het eigenlijk weer erg handig om gebruik te gaan maken van de garagedeur. Omdat deze garagedeur erg oud is en niet makkelijk werkt zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe garagedeur. Uiteindelijk hebben we een enorm handige elektrische garagedeur laten plaatsen door Garagedeur Nederland. Zo kunnen we makkelijk in en uit met onze sportfietsen zonder enig moeite te moeten doen.