Ontmoet Van de Fliert, de groothandel voor al jouw gereedschap

Ben je op zoek naar een plek om al je gereedschap te halen? Bij de zoektocht naar het juiste bedrijf vind je veel, ontzettend bedrijven die allerlei gereedschap bieden. Je kunt overal terecht, maar lang niet overal is de kwaliteit hetzelfde. En hoe kun je er nou voor zorgen dat je de juist groothandel voor jouw gereedschap kiest? Precies, door te kennis te maken met Van de Fliert, de groothandel voor gereedschap en meer. Je leest meer over dit bedrijf, de diensten en producten in dit artikel.

groothandel gereedschap en nog veel meer

Laten we starten met de diensten van Van de Fliert, want wat bieden zij zoal? Naast gereedschap bieden ze namelijk nog veel meer. Het is dus niet gek dat ze al jaren een echt begrip zijn in Barneveld en omstreken.

Van de Fliert is de echte groothandel voor al jouw gereedschap, maar ook voor al jouw vraagstukken rondom:

  • Techniek
  • Inbraakbeveiliging

Van de Fliert kent dezelfde service en dezelfde klantvriendelijkheid als vele jaren terug, toen ze nog een kleine onderneming waren. Inmiddels zijn de ontzettend groot en waar je bij veel bedrijven ziet dat hoe groter ze worden, hoe onpersoonlijker alles wordt, is daar bij dit bedrijf geen sprake van. Het is inmiddels al de vijfde generatie die aan het roer staat. Altijd een gedreven ondernemer die leiding geeft en elke dag weer streeft naar het beste voor de klanten. Dit bedrijf is gestart in 1872, toen begonnen ze met de verkoop van ijzerwaren en ook van gereedschappen. Je kunt wel stellen dat ze al heel wat jaren ervaring hebben. En dat is fijn, toch? Dan weet je dat je bij een bedrijf bent dat het echt heeft gemaakt.

Aan een groothandel voor gereedschap denk je al snel aan een typische groothandel zonder persoonlijke aspecten, maar daar is geen sprake van bij Van de Fliert. Je kunt er voor alles terecht, bijvoorbeeld bureau accessoires, aandrijftechniek, ankerwerk, beveiliging, promoties, bouwproducten, chemie, bevestigingsmaterialen, draadmaterialen, elektra, kachels, lastechniek, logistiek en nog veel meer. Absoluut te veel om in één artikel op te noemen. Maar dat is niet erg. Het toont alleen maar hoe veelzijdig dit bedrijf is. Inbraakbeveiliging is naast het feit dat de groothandel voor gereedschap zijn een groot deel van het bedrijf. En dat wordt steeds belangrijker. Want hoewel het aantal inbraken in fysieke vorm misschien iets daalt, is het nog steeds niet weinig. Je moet er daarom altijd bewust van zijn dat een inbreker ook kan toeslaan bij jou. Van de Fliert begrijpt als geen ander dat inbraakbeveiliging maatwerk is. Zij leren je om met ‘inbrekersogen’ naar je woning te kijken. En dan denk je wel twee of drie keer na, gegarandeerd!

Nog vragen of direct bestellen bij de groothandel voor gereedschap?

We kunnen wel stellen dat dit een ontzettend veelzijdig bedrijf is. Of het nu gaat om gereedschap of om techniek of inbraakbeveiliging, dit bedrijf heeft altijd een antwoord voor jouw vraag. Zo kom jij verder, verder dan je zou komen als je alleen moest gaan zoeken naar antwoorden. Bekijk, bestel en profiteer van de service van dit bedrijf via www.vdfliert.nl, de groothandel voor gereedschap en meer!