Nieuwe Keuken van keuken Wijchen

In de winter van het afgelopen jaar hebben we een nieuwe keuken laten plaatsen. De keuken was afkomstig van het bedrijf keuken Wijchen. Een bedrijf zonder personeel, wagenpark en showroom, maar wel met scherpe prijzen. Dat was dan ook de reden waarom we voor keuken Wijchen kozen; scherpe prijzen. We hadden een fijne samenwerking met keuken Wijchen, alleen was het vinden ervan iets moeilijker.

De zoektocht

Zo gingen ik en mijn vrouw op het internet opzoek naar een goed bedrijf voor een nieuwe keuken. We wilden een bedrijf vinden dat onze stijl zou bevatten. Dit was moeilijker dan gedacht helaas. Zo waren we wel uren aan het zoeken. Uiteindelijk vonden we dan het juiste bedrijf, namelijk waar we het al eerder over hadden in deze blog; keuken Wijchen. We bekeken de site van hun en zagen meteen dat ze de stijl hadden die we zochten. We benaderde het bedrijf.

‘’Keken uit over een prachtige keuken met veel stijl’’

Na een paar dagen kregen we al een reactie op onze mail die we hadden gestuurd naar keuken Wijchen. Ze wilden graag een keer langskomen. Hiermee gingen we natuurlijk gelijk akkoord. Toen ze langskwamen maakten we samen een ontwerp. Toen het ontwerp was gemaakt moesten we nog een paar weken wachten voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Toen de keuken was geplaatst keken we uit over een prachtige keuken met veel stijl. Dankjewel keuken Wijchen voor het plaatsen en ontwerpen van de keuken.