Mijn stoffen bank reinigen

banner dienstWij genieten sinds een lange tijd van onze bankstel. Om deze weg te doen vanwege vlekken zit ik niet op te wachten waardoor ik een kleed gekocht heb. Dankzij deze kleed die ik gekocht heb kon ik de vlekken laten verdwijnen. Of dat het er charmant uitziet op de bank weet ik niet maar dat neem ik voor lief. Een stoffen bank reinigen zie ik zo snel niet gebeuren maar ik ben wel op het internet wezen zoeken naar een bedrijf die mij tips kan geven.

Van de vlekken afkomenvoorna

Doordat ik op het internet ben wezen zoeken naar een manier waarmee ik mijn stoffen bank reinigen kan ben ik terecht gekomen op de website van Fast & Fix. Misschien ben ik niet bepaald actief op het internet voor de rest maar nooit geweten dat er een bedrijf bestaat die het mogelijk maakt om een bank te reinigen!voorna1

Je raadt het al, ik heb een afspraak gemaakt zodat ze onze bankstel proberen te herstellen…
Al met al heeft het in totaal twee dagen geduurd voordat ze langs kwamen en ik het kleed weer terug in de kast kan leggen. Wat ziet onze bankstel er toch weer netjes uit zeg! Ik weet in ieder geval wel dat zodra mijn bankstel weer een reinigen gebruiken kan ik zeer zeker contact zoek met Fast & Fix!