Jouw ideale meubel is een Design on Stock meubel

Als jij van interieur en inrichten houdt, dan zal je vast wel eens een Design on Stock meubel zijn tegengekomen. Bij dit Nederlandse merk weten ze als geen ander wat ons prikkelt en wat we mooi vinden. Alles van Design on Stock is Nederlands en het gehele proces, van ontwerp tot fabricage wordt op Hollandse bodem uitgevoerd. Het is dan ook niet vreemd dat deze meubelen in ons land erg in trek zijn. Wie wil er aan het einde van de dag nu niet op de hoekbank Cascade neerploffen en even tot rust komen van de dag. Of in de fauteuil Jenne plaatsnemen om een boek te lezen of muziek te luisteren.

Een Design on Stock meubel voor jou

Er is in de collectie van Design on Stock vast een meubel te vinden dat in jouw interieur past. Het zijn allen voorwerpen waarmee je de druk van het dagelijkse leven even helemaal mee kunt vergeten, want design en comfort staat voorop. En dat is natuurlijk ook exact waar de woonkamer voor dient. De loungebank Aikon stel je helemaal zelf samen en maak je exact passend voor je woning. Zet je kopje thee op de bijzettafel Tub en pak een boekje of een goede film erbij. De poef Barrell is ideaal voor als je visite hebt en deze kan ook als een bijzettafel worden gebruikt als je even geen zitplek nodig hebt. Dienbladen, kussens en wandelementen vind je ook in de collectie. 

De beste kwaliteit

Een Design on Stock meubel is niet het goedkoopste meubel dat je aan zult schaffen, maar daar staat wel veel tegenover. Allereerst weet je dat deze door een Nederlandse topontwerper is samengesteld en dat je alleen de beste kwaliteit ontvangt. Zij zorgen voor een optimaal comfort, maar ook voor de beste materialen. De garantie die je krijgt voor je Design on Stock meubel is dan ook erg goed en dat is een bewijs dat je er lang mee kunt doen. Kies dus verstandig, want jouw meubel is de eerste tijd nog niet aan vervanging toe. Je hebt een ruime keuze uit kleuren en materialen, zodat je je meubelstuk exact kan aanpassen op je huidige interieur.

Een Nederlandse ontwerper

Een ander voordeel van Design on Stock is dat alles in Nederland gebeurt. Dat betekent dat jouw Design on Stock meubel al in jouw land aanwezig is en er dus geen lange levertijden nodig zijn of aparte voorwaarden gelden. Ook de transportkosten kunnen laag blijven en wil je van je garantieregeling gebruik maken, dan bel je met een Nederlands bedrijf en een Nederlands telefoonnummer. Dat is wel zo makkelijk en ook goedkoper. Ga daarom naar een Design on Stock meubel showroom en bekijk het assortiment zelf. Ga erop zitten en spreek met een medewerker over wat je zoekt en wat er mogelijk is. Een Design on Stock meubel zal je niet teleurstellen en zeker een aantal jaren in jouw interieur de blikvanger blijven.